Завдав численні поранення: у СІЗО педофіл порізав себе ложкою

0
1
Завдав численні поранення: у СІЗО педофіл порізав себе ложкою
У слідчому ізоляторі Херсона самому собі «пустив кров» 57-річний арештант з Каховського району. Перебуваючи в камері ще з тринадцятьма заарештованими, він знайшов зручний момент: відламав держак від алюмінієвої ложки, гостро заточив його, і полоснув ним собі живіт, завдавши численні, але не глибокі поранення.

Про це пишуть Каховські Новини.

Начальник СІЗО Олександр Яголковський підтвердив, що подію не кваліфікують як замах на самогубство - скоріше це нанесення тілесних ушкоджень, щоб «відпочити» на лікарняному ліжку. Тому бажання збулося - пораненого госпіталізували, але в камеру йому рано чи пізно доведеться повернутися.

Заарештованого звинувачують в розбещенні неповнолітньої доньки. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Однак тут ключове питання не «скільки сидіти», а «як сидіти». Адже в будь-який виправній колонії до педофілії ставлення презирливо-вороже: засуджені добре розуміють, що жертвою збоченця могли б стати їх дочки і сестри. Тому перетворюють життя такого злочинця в справжнє пекло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні