П'янючий українець шокував польську поліцію, його не могли допитати понад 12 годин

0
-7
П'янючий українець шокував польську поліцію, його не могли допитати понад 12 годин
У польському місті Тарчині Мазовецького воєводства, громадянин України у стані сильного алкогольного сп'яніння двічі шокував поліцію. Про це повідомляє видання Yavp.pl з посиланням на se.pl.

Польська поліція затримала дуже п'яного 44-річного українця, який перебував за кермом свого "Опеля".

Пізно ввечері чоловік в’їхав автомобілем у паркан чужої території. Проте виїхати назад він не міг. Поліція помітила інцидент, витягли водія з-за керма, та протестували його на тверезість.

Спочатку шоковані правоохоронці подумали, що їхній алкотестер зламався, адже показував аж 5 проміле алкоголю, а це майже смертельна доза для людини.

Повторні тести не змінили цей показник. Далі водій шокував поліцейських ще більше, поклавши між кріслами поліцейського авто кілька сотень злотих. Так він намагався відкупитися.

44-річного українця поліція заарештувала. Через сильне сп’яніння його не могли допитати понад 12 годин. За словами одного з поліцейських, за 19 років служби він ще такого не бачив.

За керування у нетверезому стані та спробу підкупу поліцейських українцю загрожує тюремне ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні