У Луцьку проводять перевірку приміських маршруток

2
2
У Луцьку проводять перевірку приміських маршруток
У Луцьку перевіряють маршрути руху приміських транспортних засобів. Перевірка здійснюється за участі представників Укртрансбезпеки та відділу транспорту Луцької міської ради.

Про це повідомляє прес-служба управління інформаційної роботи міської ради.

У Луцьку приміський транспорт, що здійснює перевезення в межах області, часто висаджує та бере пасажирів у непередбачених маршрутом місцях. Це створює перешкоди для руху міського транспорту та може бут однією із причин утворення заторів.

Тож у місті запровадили рейдові перевірки водіїв та перевізників.

«У нас є визначені місця для зупинки приміських та міжобласних автобусних маршрутів. Цих маршрутів необхідно дотримуватися... Звертаємо також увагу, що зупинки громадського транспорту біля РЦ «Промінь», на проспекті Перемоги та Василя Мойсея не передбачають зупинки приміських та міжміських маршрутів», – зауважив начальник відділу транспорту Віктор Главічка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкрий та почитай ПДР
Відповісти
чорний нал рулить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні