На Волині померла багаторічна освітянка. ФОТО

0
8
На Волині померла багаторічна освітянка. ФОТО
На Ківерцівщині перестало битися серце щирої патріотки своєї Батьківщини, ветерана освітянської ниви, голова Ківерцівського районного комітету працівників освіти 1984-2004 років Марії Арсентіївни Сільванюк. Про це повідомляє доцент кафедри історії України та археології, кандидат історичних наук Волинського національного університету імені Лесі Українки Понєдєльник Лариса Анатоліївна.

"Марію Арсентіївну називали унікальною людиною. Мужня жінка, яка до останньої хвилини свого життя не втрачала оптимізму, віддавалась спілкуванню з друзями, колегами. Марія Арсентіївна понад усе любила своїх дітей і онуків, дбала про них, як могла.

Високоосвічена, мудра, ніколи не була байдужою до людських доль. Її знала не тільки педагогічна спільнота Ківерцівського району, а з повагою ставились до неї усі, хто хоча би раз у житті зустрічався з цією славною жінкою. І несла вона усім свою щиру посмішку, добро і злагоду.

Цієї чудової жінки більше немає з нами…

Висловлюємо найщиріші слова підтримки родині, близьким, друзям. Світлі спогади про Марію Арсентіївну, як про людину, яка залишила по собі добрі справи та чесно прожила своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Поділяємо Ваші біль та горе", - пише Лариса Анатоліївна.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні