У Луцькій громаді утворили старостинські округи: які села до них увійшли

0
0
У Луцькій громаді утворили старостинські округи: які села до них увійшли
У Луцькій тергромаді депутати утворили нові округи. Відповідне рішення прийняли під чергової сесії міської ради 27 жовтня. Зокрема, утворили Жидичинський, Боголюбський, Княгининівський та Заборольський старостинські округи. Про це повідомляють на сайті міськради.

Згідно із законодавством, ці округу утворюються міською радою у складі одного або декількох населених пунктів, на території якого проживає не менше 500 жителів.

Утворення таких округів сприятиме захисту прав та інтересів жителів всіх сіл, що перебувають на її території.

Отже, до Жидичинського старостинського округу з центром у селі Жидичин входять села Жидичин, Кульчин, Липляни, Озерце, Клепачів, Небіжка.

До Боголюбського округу увійшли села Боголюби, Богушівка, Тарасове, Іванчиці, Озденіж.

До Княгининівського старостинського округу включили села Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники, Брище та селище Рокині.

До Заборольського округу увійшли села Забороль, Антонівка, Великий Омеляник, Всеволодівка, Олександрівка, Одеради, Городок, Сьомаки, Шепель, Заболотці, Охотин.

Крім того, депутати затвердили й Положення про старосту старостинського округу Луцької міської територіальної громади, яким регулюється діяльність вищезазначених осіб
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні