--> Пільгові пасажири Луцьку обходяться у «космічну» суму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пільгові пасажири Луцьку обходяться у «космічну» суму

1
-12
Пільгові пасажири Луцьку обходяться у «космічну» суму
З бюджету Луцької міської територіальної громади виділили 4 мільйони гривень "Луцькому підприємству електротранспорту" для компенсації витрат на пільгове перевезення пасажирів. Відповідне рішення ухвалили депутати Луцької міської ради під час чергової сесії 27 жовтня, пише "Конкурент".

"Сьогодні ми додатково виділяємо 4 мільйони гривень "Луцькому підприємству електротранспорту" як плату за перевезення пільговиків. Скажіть, буд ласка, скільки місту коштуватиме ця послуга за весь рік? Чи є якась економія в перевезенні пільговиків після введення електронного квитка у порівнянні з минулими роками", – поцікавився депутат фракції "Громадянський рух "СВІДОМІ" Михайло Наход.



Міський голова Ігор Поліщук відповів, що пільгові пасажири обходяться місту у 60 мільйонів гривень у рік.

"Економія є. Тому, що у 2019 році ми витрачали 76 мільйонів гривень. Тому після впровадження електронних квитків ми заощадили приблизно 16 мільйонів гривень", – відповів міський голова.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку вивчили статистичні дані щодо громадського транспорту. Серед тролейбусних маршрутів найпопулярнішим маршрутом виявився №15, який за 2020-2021 перевіз понад чотири мільйони пасажирів: у 2020 році – 2 мільйони 49 тисяч 594, за 9 місяців 2021 – 2 мільйони 57 тисяч 246.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не надрукуєте у яку космічну суму обходяться для платників податків чиновники і їхні помічники. Як би були достойні пенсії, то непотрібні були пільги.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні