Місто на Волині може потрапити до «червоної зони» карантину

0
-3
Місто на Волині може потрапити до «червоної зони» карантину
У Володимирі на амбулаторному лікуванні знаходиться 703 особи, з яких 454 – жителі міста і 249 – жителі району. Також відомо, що більше ста осіб щоденно отримують направлення на ПЛР-тести.

Про це пише Вісник.

Ситуація у лікарні невтішна, лікарі виснажені, хворих з коронавірусом більшає, росте кількість хворих із важким перебігом коронавірусу. Наразі на лікуванні у стаціонарі перебуває 102 пацієнти, 4 з яких у вкрай важкому стані у відділенні інтенсивної терапії.

Санепідеміологи повідомили, що кількість хворих на коронавірус збільшується на 40-50 осіб щодня. Виявлено вогнища захворювання на підприємстві «Гербор», а також у селах Зимне та Льотниче.

Комісія також рекомендувала заборонити комунальним закладам проведення будь-яких масових заходів у громаді, окрім тих, які необхідні для функціонування органів державної влади. Ввести такі ж заборони комісія рекомендує ввести і іншим суб’єктам господарської діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні