--> Ще одна країна закриває кордони для українських туристів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще одна країна закриває кордони для українських туристів

0
-1
Ще одна країна закриває кордони для українських туристів
З 30 жовтня українським громадянам обмежать в’їзд на територію Болгарії, оскільки Україну внесли до списку країн «червоної» зони.

Таку інформацію оприлюднила пресслужба українського посольства у Болгарії, пише Перший Діловий.

Відомо, що при цьому особи, які мають статус постійного і довгострокового проживання на території Болгарії та члени їхніх родин, зможуть перетинати кордон. За умови дійсного цифрового covid-сертифікату Євросоюзу про вакцинацію або про перенесення хвороби, чи аналогічний документ одночасно з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірус (за 72 години до в’їзду).

«З 30 жовтня 2021 року на територію країни будуть допускатися особи зі статусом постійного і довгострокового проживання на території Болгарії та члени їх сімей», – розповіли у посольстві України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні