Реалізація планів та рух вперед: сприятливі та несприятливі дні у листопаді

0
3
Реалізація планів та рух вперед: сприятливі та несприятливі дні у листопаді
Нічне світило має значний вплив на все живе на Землі, зокрема й на людський організм. Наші предки це усвідомлювали, тож ще здавна почали слідкувати за його фазами.

Про це пише ICTV.

Місячний календар на листопад 2021

Сприятливі дні у листопаді: 2, 10, 11, 13, 14

Місячний календар на 2 листопада

Сприятливий день, коли корисно відсторонитися від метушні і повсякденних проблем. У цю дату можна помітити те, що раніше було поза увагою, тож будьте пильними.

Місячний календар на 10 листопада

Один із найбільш сприятливих днів, коли легко налагоджуються будь-які контакти. Можливе романтичне спілкування з протилежною статтю.

Місячний календар на 11 листопада

Якщо ти плануєш робити якісь вкладення або ж купувати нерухомість, то сьогодні відмінна можливість це зробити. Також 11 листопада сприятиме налагодженню стосунків з людьми та допоможе розібратись із власними думками.

Місячний календар на 13 листопада

Позитивний день сильної енергії, яку варто звернути на завершення раніше розпочатих справ. У цей день варто бути активним і не сидіти на місці.

Місячний календар на 14 листопада

Ця дата є сприятливою для реалізації планів і руху вперед. Також добре пройде комунікація з близькими, яка допоможе відчути себе впевненіше.

Несприятливі дні у листопаді: 4, 26, 27

Місячний календар на 4 листопада

У цю дату самопочуття може бути не найкращим. Крім того, можуть проявитися хронічні захворювання. Необхідно сконцентруватися на позитивних емоціях і думках.

Місячний календар на 26 листопада

Цей день може принести фізичне та емоційне виснаження. Тому краще не витрачати сили на щось масштабне і грандіозне, натомість — зайнятися рутинними справами.

Місячний календар на 27 листопада

Несприятливий день для будь-яких починань. Можливі ревнощі та заздрість із боку партнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні