Знайшли порно в гаражі: стали відомі подробиці зґвалтування 7-річної волинянки

0
-14
Знайшли порно в гаражі: стали відомі подробиці зґвалтування 7-річної волинянки
На Волині затримали 63-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 7-річної дівчинки. Подробиці того, що сталося, дитина розповіла своєму батькові, а він - поліції.

Про це пише ТСН.

Про те, що трапилося, дитина розповіла татові лише через декілька місяців. Чоловіка зізнання доньки шокували. Його дружина померла рік тому, тож він сам виховує двох доньок. Каже, влітку, коли все сталося, був на заробітках. Діти лишалися з сестрою. Дізнавшись про злочин - чоловік одразу звернувся у поліцію.

«Я повірив своїй дитині. Я хотів її захистити», - каже чоловік.

Після обшуку чоловіка, на якого вказала дитина, його затримали.

«З'ясовано, що упродовж липня-серпня цього року 63-річний житель селища Благодатне кілька разів ґвалтував семирічну дівчинку», - розповіла представниця прокуратури Наталія Мурахевич.

Тим часом ТСН, з власних джерел, стало відомо, що факт зґвалтувань підтвердив лікар. В гаражі підозрюваного, де за словами дівчинки, сталося насилля - знайшли речі, які підтверджували її розповідь. А ще чимало порно з дітьми. Сусіди ошелешені.

Кажуть, чоловік, якого підозрюють в страшному злочині, має 2 доньок і 4 онуків. Все життя пропрацював на заводі. Зараз на пенсії. Постійно щось майструє в себе в гаражі. Дівчинка, яку зґвалтували, часто приходила до родича зі своєю 10-річною сестрою ремонтувати велосипеди.

Дружина затриманого у те, що її чоловік міг зґвалтувати дитину - не вірить.

«Він для нас найкращий. Ми в це ніколи в житті не повіримо», - каже дружина затриманого

Підозрюваному суд обрав 2 місяці під вартою без права внесення застави. Якщо його вину доведуть – чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення. А ще його дані потраплять у реєстр педофілів, який вже працює у тестовому режимі.

Раніше, Волинь24 писали про те, що на Волині чоловік зґвалтував семирічну дитину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні