Сприятливий день для досягнень: що чекає на знаки Зодіаку 30 жовтня

0
1
Сприятливий день для досягнень: що чекає на знаки Зодіаку 30 жовтня
Гороскоп на 30 жовтня прогнозує сприятливий день для постановки мети на найближче майбутнє і розробки стратегії і тактики її досягнення.

Про це пише Час-Дій.

Овен

Люди цього дня будуть схильні йти вам назустріч і допомагати в будь-яких ситуаціях — має сенс скористатися настільки сприятливими обставинами, щоб вирішити важливі питання.

Телець

Встигнути зробити все, що заплановано на цей день, можна тільки за умови найсуворішої дисципліни, що не дозволяє відволікатися на другорядні питання і завдання.

Близнюки

День, коли вам до снаги будуть навіть найскладніші і важкі для вирішення для справи, головне, як казав герой фільму “Чародії”, бачити мету, вірити в себе і не звертати уваги на перешкоди.

Рак

У будь-якій незрозумілій ситуації — як професійного, так і особистого характеру — варто запитати поради у людей-знавців — швидше за все, старших родичів — і обов’язково дослухатися до їхніх слів.

Лев

Складаючи план на найближчий час, для чого дуже зручний вихідний, намагайтеся прорахувати всі деталі і нюанси, інакше згодом будь-яка дрібниця може стати перепоною на шляху до заповітної мети.

Діва

У будь-якій незрозумілій ситуації — наприклад, такій як цього дня — необхідно братися за генеральне прибирання: воно допоможе навести лад не лише в будинку, але і в душі.

Терези

День мине рівно, без емоційних сплесків і серйозних потрясінь, тому зірки рекомендують присвятити його відпочинку від життєвих колотнеч, сварок і конфліктів.

Скорпіон

До оточення необхідно проявляти максимальну доброзичливість, тоді і воно, оцінивши ваше гарние до нього ставлення, відплатить вам сторицею.

Стрілець

Не варто втручатися в чужі справи, навіть прикриваючись благими намірами, якщо, звичайно, ви не хочете, щоб хтось безцеремонно вліз у ваші власні — навряд чи вам це сподобається.

Козеріг

День рекомендується провести в помірному темпі — наслідком надмірної квапливості можуть стати численні помилки, які згодом важко буде виправити.

Водолій

День рекомендується присвятити своєму хобі, благо, його вихідний статус буде цьому сприяти — можна не відволікатися від улюбленого заняття, а створити що-небудь цінне, а, можливо, унікальне.

Риби

Перш ніж засуджувати інших людей за їхні слова чи вчинки, необхідно згадати про власні недоліки, помилки і облуди — зрештою ви теж далеко не безгрішні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні