--> Субсидія в Україні може змінюватися щомісяця: причини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Субсидія в Україні може змінюватися щомісяця: причини

0
0
Субсидія в Україні може змінюватися щомісяця: причини
Субсидія в Україні може змінюватися щомісяця, якщо будуть змінюватися тарифи на комунальні послуги. Проте самим споживачам не потрібно повідомляти органи соцзахисту про зміну вартості комуналки.

Про це пише Today.

Йдеться в першу чергу про тарифи на газ, які можуть змінюватись. Більшість побутових споживачів користуються незмінним фіксованим тарифом на газ до кінця опалювального сезону. Проте деякі споживачі платять за місячними тарифами, а там вартість газу щомісяця змінюється.

«На сьогоднішній день розмір нарахованих пільг/субсидій на природний газ залежить від чинної протягом розрахункового періоду ціни на природний газ, за якою постачальником газу здійснюється постачання природного газу конкретному одержувачу пільги або субсидії, та доведеної ним структурним підрозділам з питань соціального захисту населення (УСЗН) )», - йдеться в повідомленні.

Споживачі також повинні пам'ятати, що субсидія надається не на весь обсяг комунальних послуг, а лише на так звану соціальну норму. Все, що спожито понад цю норму, має бути сплачено повністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні