Лучанам підвищили ціни на тепло: кому та на скільки

7
1
Лучанам підвищили ціни на тепло: кому та на скільки
У Луцьку тарифи на теплову енергію для релігійних організацій та бізнесу зросли на 44%, а для бюджетних установ – зменшилися на 2%. Таке зростання ціни на тепло, як кажуть в міськраді, – вимушене.

Про це пише 12 канал.

«Що нас чекає в результаті підвищення таких цін на газ? Це або припинення підприємницької діяльності, якщо вартість продукції, або вартість послуг робіт у зв’язку зі зростанням ціни на газ буде просто такою, яка буде не конкурентоздатною, або, якщо вона буде конкурентоздатною, то ця вартість газу буде вкладена в кінцеву вартість того чи іншого продукту», – зазначив мер міста Ігор Поліщук.

Відомо, що «Луцьктепло» уклав договір з газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг». Цим договором передбачили реалізацію природного газу за окремими фіксованими цінами для населення – 7 420 гривень за тисячу кубів та цінами, що змінюються щомісяця для інших споживачів.

Разом із тим вартість електроенергії, передбаченої у тарифі, - 2,18 гривень за кіловат-годину.

Мер зазначив: для того, щоб завершити опалювальний рік, потрібно знайти щонайменше 27 мільйонів до бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо ЗЕвладі!!!! Щоб ви так жили!!!
Відповісти
Ось така вона, брехлива зелена влада, яка на стадіоні дорікала попереднику про неймовірно високі тарифи. А самі роблять умови життя ще більш нестерпними.
Відповісти
А навіщо ви за неї голосували? А що, набагато порозумнішали. Поряд табличка відповідей на запитання Хто найкраще розбирається в енергетичній ситуації України? 56% такою вважають Юлю Тимошенко. 19% вважають що "зелені". Це при тому, що "зелені" привели країну до енергетичної кризи, а Юля відзначилась як газова злодійка.
Відповісти
По-перше, щоб завершити опалювальний сезон, його потрібно ще почати. По-друге, годі думати, що настане час і повернеться копійчаний газ, як це було за часів СССР. Тепер газ навіть в РФ, Казахстані та Туркменії значно подорожчав. Тому потрібно думати про повну реконструкцію всієї системи опалювання, про енергозбереження, про використання інших джерел енергії. Газові, вугільні та інші проблеми раз від разу будуть повторюватись. Українці раз від разу будуть обирати коміків, тому потрібно зробити усе, щоб опалення, електрика, транспорт, медицина, освіта були досконалими і не залежали від чергових зеленоподібних.
Відповісти
Мабуть настав час створити при виконкомі групу з технарів, які до квітня 2022 року мають розробити програму трансформації енергетичної системи ТРК Луцьк: опалення, електрика, вода, каналізація. З квітня міська влада має взятись за розроблення графіку виконання програми та пошук коштів. До реалізації потрібно буде притягнути ОСББ, житлові кооперативи, бюджет ТРК, держбюджет, кошти Світового банку, гранти ЄС. Мінімум за п'ять років Луцьк має забути про існування Луцьктепла, про монополію Водоканалу, про Волиньгаз на території ТРК, про монополію енергетиків і ....
Відповісти
Отзывы – это большой плюс для молодых компаний.
Теперь положительные рекомендации и оценки доступны для любой сферы.
Мы приглашаем вас к сотрудничеству!
Позитивные отзывы от реальных людей
Мы поможем повысить рейтинг и усилить доверие к вашей торговой марке.
Если вы только начинаете свою деятельность и вам не достает позитивных отзывов, то вам, скорее всего, хочется побыстрее набрать отзывы и рекомендации тех, кто уже пользовался вашей услугой или товарами.
Мы размещаем отзывы и даем рекомендации тем компаниями и предпринимателям, которые оказывают услуги, производят собственную продукцию или занимаются коммерческой деятельностью.
Все популярные площадки в нашем распоряжении: IRecommend, Отзовик, Яндекс. Маркет, Яндекс. Карты, 2gis, Google. Maps и многие другие.
Наши основные принципы работы:
- Размещаем отзывы от реальных людей;
- Согласуем тексты с вами перед публикацией;
- Обеспечиваем прохождение модерации.
Чтобы узнать подробности переходите на наш сайт otzyvis.ru
Відповісти
Перевірено. Ваша реклама є брехливою. По-друге, не відповідає мовним нормам в Україні. На "магучем" можете звертатись до своїх, але не до громадян України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні