Що їсти перед сном, аби не набрати лишніх кілограмів

0
1
Що їсти перед сном, аби не набрати лишніх кілограмів
Багато хто впевнений: для того, щоб схуднути, потрібно менше їсти. Через це, частіш за все, під обмеження підпадає вечеря.

Про це пише Країна Здоров'я.

Чому вночі хочеться їсти сильніше

Для початку потрібно зрозуміти, чи справжній у вас голод, адже це може бути лише звичка. Часті пропуски їжі, сніданку чи обіду, теж входять до списку причин чому ви можете хотіти їсти.

У такому випадку вам слід змінити свої звички, поступово впроваджувати в режим не тільки прийоми їжі, але й сну та відпочинку. Це важливо, оскільки від того, коли ви лягаєте спати, буде залежати те, коли в останній раз за добу ви можете поїсти.

Чому їсти перед сном шкідливо

Уві сні людина відпочиває. Все тіло, включаючи внутрішні органи, повинні бути спокійні під час сну. Переповнений на ніч шлунок починає посилено працювати, щоб переробити з'їдену їжу і не встигає відпочити. Часто саме тому, прокинувшись, ви почуваєте себе погано: тяжкість у шлунку, печія, відчуття, ніби й не спали – можуть бути результатом саме пізніх прийомів.

Що можна їсти на вечерю

Відмінно підійдуть білки, оскільки на їхнє перетравлення організм витрачає досить багато енергії. Відварена нежирна риба чи грудка, овочі як гарнір, кисломолочні продукти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні