На залізничному переїзді поїзд розтрощив легковий автомобіль. ФОТО

0
4
На залізничному переїзді поїзд розтрощив легковий автомобіль. ФОТО
У Богодухівському районі Харківщини, на залізничному переїзді, трапилася ДТП. Поїзд наїхав на легковий автомобіль. Внаслідок зіткнення постраждала водійка автомобіля. Про це повідомляє поліція Харківщини.

Аварія сталася 30 жовтня близько 13:55 на вулиці Залізнична у селі Максимівка на Харківщині.

Водійка 1958 року народження, керуючи автомобілем "Міцубісі Паджеро", не переконалась в безпечності проїзду та виїхала на регульований залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофору з увімкненою звуковою сигналізацією. У цей час пасажирський потяг сполученням "Лисичанськ-Ужгород", який відправлявся зі станції Максимівка, здійснив бокове зіткнення в праву частину автомобіля.

Затримка руху поїздів склала близько півтори години.

Жінку медики доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні