На Волині помер ветеран авіації

0
1
На Волині помер ветеран авіації
30 жовтня на 58-му році життя в свій останній та вічний політ відправився ветеран авіації Бакало Віталій Віталійович. Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ".

Помер ветеран-авіатор з 806-го бомбардувального ордена Суворова 3-го ступеня авіаційного полку, який з 1948 по 2004 рік дислокувався на Луцькому військовому аеродромі, ветеран 289-ої бомбардувальної Нікопольської двічі Червонопрапорної авіаційної дивізії, штаб якої з квітня 1945 до кінця 2001 року дислокувався в нашому рідному авіаційному місті Луцьку на вул. Огієнко, 2, штурман штурманської служби даної авіаційної дивізії, військовий штурман 1-го класу, майор Військово-Повітряних Сил у відставці Бакало Віталій Віталійович.

"Адмінколектив Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ" висловлює глибокі та щирі співчуття рідним і близьким Віталія Віталійовича. Земля небом, Царство Небесне та вічна світла пам'ять", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні