--> Де не можна зберігати банківську карту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де не можна зберігати банківську карту

0
1
Де не можна зберігати банківську карту
Банківські картки щодень набуває більшої популярності, ними користується усе більша кількість людей. Адже це практично та зручно у користуванні. Проте багато користувачів карток припускається стандартних помилок при їх зберіганні. Аби ваша банківська карта працювала без помилок весь свій термін придатності, потрібно дотримуватися певних правил зберігання. Про це пише видання Іtech.

Отже, не можна зберігати картку поряд або разом зі смартфоном

Банківську карту не рекомендується зберігати та носити разом зі смартфоном. Для прикладу, не варто зберігати картку в чохлі смартфона.

Багато хто не радить це робити через те, що таким чином банківська карта може швидше розмагнітитися. Насправді причина тут зовсім в іншому – при втраті смартфона ви втратите й свою карту.

Повернемося до розмагнічування. Якщо банківську карту зберігати біля смартфона або інших побутових приладів, то вона не розмагнітиться, хіба що вона весь час буде стояти біля мікрохвильовки.

Не варто також зберігати її на сонці

Не кладіть свою банківську карту під прямими сонячними променями. Причина цілком очевидна – під дією прямих сонячних променів карта буде нагріватися і почне деформуватися, а банкомати такі карти не приймають. Відповідно, прийдеться перевипускати карту.

Не носіть картку у кишені

В кишені також не рекомендується носити банківську карту. Причина полягає в тому, що в кишені карта може пошкодитися (магнітна смуга) або деформуватися. В такому випадку, карту краще зберігати в гаманці або ж спеціальних чохлах для банківських карт.

Також не варто її носити у задній кишені

Причина схожа до попередніх – карта може деформуватися, зламатися або пошкодитися. Також досить часті випадки, коли банківську карту прали разом зі штанами. Стосовно задньої кишені, то це найпопулярніше місце для кишенькових крадіїв. Смартфони, гаманці, гроші, банківські карти і тому подібне, найчастіше викрадають саме із задніх кишень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні