--> В Україні спростили отримання сертифікату вакцинації у «Дії» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні спростили отримання сертифікату вакцинації у «Дії»

0
8
В Україні спростили отримання сертифікату вакцинації у «Дії»
У додатку та на порталі «Дія» спростили отримання COVID-сертифікату. Так, у застосунку більше не доведеться роботи «підпис обличчям». Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Нам вдалося знайти нормативні та технологічні можливості, щоб спростити процес генерації COVID-сертифікатів без використання електронного підпису.

Для цього раніше потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія. Підписом. На порталі використовували електронний ключ. Відтепер ви можете зайти у застосунок чи портал, натиснути "Отримати сертифікат", і все. Сертифікат генерується. Підписувати обличчям запит на сертифікат не потрібно", - пише Михайло Федоров.

За його словами, наразі усі сили спрямовані на допомогу лікарям для спрощення введення інформації про вакцинацію, щоб вирішити всі помилки з дозами, партіями, номерами вакцин.

Також медичні лабораторії продовжують підключення та тестування до інформаційної системи МОЗ/НСЗУ, щоб з'явилася можливість якісно генерувати сертифікати про одужання та ПЛР.

Міністр наголошує, що для отримання сертифікату вакцинації необхідно оновити застосунок "Дія" до останньої версії в AppStore або Google Play.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні