Популярний український співак отримав серйозну травму під час виступу

0
-1
Популярний український співак отримав серйозну травму під час виступу
Відомий український музикант, учасник групи "MOZGI" Олексій Завгородній, зламав ногу під час виступу в Єгипті. Про це пише "Уніан".

"Спасибі, Єгипте! Це був дуже крутий та переломний заїзд! Зі мною все гаразд, трохи буду кульгати", - повідомив музикант у своєму інста-блозі, та продемонстрував знімок рентгена.

"Не лякай нас, будь акуратніше", "Я так злякалася, коли побачила знімок", "До весілля заживе", "Одужуй швидше", "Ох, нехай зростеться красиво", "Після такого відпочинку, треба ще один відпочинок", - пишуть фанати артиста.





Зазначимо, що Завгородній з 13 років співпрацює з продюсером і українським репером Потапом. Разом з ним він прийшов отримав приголомшливий успіх, виступив у багатьох країнах, та взяв участь в безлічі проектів на телебаченні.

У 2004 році він став учасником групи "New'z'cool", з якою в 2006 році випустив дебютний альбом під назвою "Школа, кістки, реп". Через шість років Олексій став одним з учасників дуету "Время и Стекло". Відтоді він виходив на велику сцену в компанії колеги по цеху Наді Дорофєєвої.

Крім того, з 2014 року він виступає в колективі MOZGI, в якому також беруть участь Потап, дядько Вадя, DJ Bloodless, DRED і RUSONE. Цікаво, що артисти виходять на сцену в чорних образах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні