Мер міста оголосив догану директору луцького підприємства

3
-2
Мер міста оголосив догану директору луцького підприємства
Луцький міський голова Ігор Поліщук оголосив догану генеральному директору Луцького підприємства електротранспорту Володимиру Пуцу.

Про це стало відомо під час розширеної наради у Луцькій міській раді 2 листопада, пишуть Волинські Новини.

«Я не буду тут розповідати про це, щоб не витрачати часу. Хочу вас застерегти: така філософія роботи, що, мовляв, «ми возимо повітря, а міська рада хай платить», нас не влаштовує. Ми практикуємо ефективне використання коштів. Наша робота – це економія бюджетних коштів, щоб вкласти їх в усі сфери, а не виїхав тролейбус на лінію, відпрацював кілометраж, а решта – до лампочки», – зазначив мер міста.

Відомо, що керівник призначав собі премію, спрямовував кошти, виділені на підприємство не за тим цільовим призначенням, за яке проголосували під час сесії.

«Йому виділили кошти на погашення одних фінансових зобов‘язань, а він їх сплатив на погашення інших. Є питання до ефективності його роботи в цілому», – зазначив Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну тролейбус взагалі то їздить за графіком. Є пасажири, нема пасажирів-мусить їхати, чи голова пропонує стояти чекати поки не набереться певна кількість пасажирів.
Відповісти
Графіки руху нехай складають по-людськи, бо то пів-години немає жодного тролейбуса в потрібному напрямку, а то одночасно два- чотири з інтервалом менше хвилини і потім знову пів-години немає жодного.
Відповісти
Малолітка недоМерок вбрався в пір'я: прчинає по столику грюкати і типу страшним бути. Видать дав бабла Пуцу з метою "відкату" - а той вчинив правильно. От і відгріб
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні