3 листопада: де у Луцьку сьогодні не буде світла

2
-1
3 листопада: де у Луцьку сьогодні не буде світла
У Луцьку через технічні роботи на теплових пунктах, у середу, 3 листопада, буде вимкнена електроенергія на десяти вулицях.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Сьогодні, 3 листопада, у Луцьку не буде світла за такими адресами:

з 13:30 до 17:00 – просп. Волі, 40а, 44, 44а, 48;

з 09:00 до 17:00 – вул. Християнська (частково); вул. Ринок; вул. Мазепи (частково); вул. Князів Острозьких (частково); вул. Вороніхіна (частково); вул. Глієра (частково); вул. С. Ковалевської (частково); вул. Козакова (частково); вул. Щусєва (частково).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому волинь 24 видаляє коментарі? І лишає тільки ті які понаписувала Доммнська? І ці скріншоти теж зроблені і будуть надані в іншу агенцію новин.
Відповісти
Надані коменти фальсифіковані, видно що одні і тіж самі коменти тільки під іншими іменами, в інтернеті є ровно резонансу за цю невміняєму , де є куча доказів де вона фальсифікує всі ми вої споави , тим самим просто себе дешево піарить,. Той сасий водій ,яке дтп було з нею, це сумашедша , неадекватна людина , навіть це мягко сказано
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні