--> На Волині помер відомий бізнесмен. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині помер відомий бізнесмен. ФОТО

0
4
На Волині помер відомий бізнесмен. ФОТО
2 листопада перестало битися серце відомого бізнесмена та ексдепутата Волинської облради двох скликань Івана Миколайовича Кобака. Про це пише ІА Волинські новини.

Підприємець народився 15 травня 1952 року у селі Велика Глуша Любешівського району.

Після закінчення десятирічки у 1969 році пішов працювати слюсарем у «Райсільгосптехніку». Із 1971 по 1973 рік служив у армії.

Виконав норматив майстра спорту СРСР із важкої атлетики. Із 1978 по 1992 рік був тренером. Підготував багатьох майстрів спорту СРСР, першого майстра спорту міжнародного класу з важкої атлетики на Волині.

Закінчив Луцький педагогічний інститут, де отримав диплом учителя фізичного виховання.

Із 1992 року почав займатися комерційною діяльністю. У 1994 році заснував приватне підприємство «Кобак і К». Є президентом Федерації важкої атлетики в області.

Очолював ТЗОВ «Луцька дорожня пересувна механізована колона». Двічі обирався депутатом Волинської обласної ради. Був одружений. Мав двох синів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні