«Для мене це шок»: на луцьку адвокатку накинулися хейтери через негативний відгук про доставку суші

4
-3
«Для мене це шок»: на луцьку адвокатку накинулися хейтери через негативний відгук про доставку суші
Луцька адвокатка Вікторія Доманська розповіла про конфлікт з відомою доставкою суші у місті. Вона написала негативний відгук про їх сервіс на своїй сторінці у соцмережі, після чого у її адресу полетіли слова критики та хейту від закладу.

Про це пише Таблоїд Волині.

Луцька адвокатка зізналася, що готує позов про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи.

«Моя думка щодо їх сервісу ніяким чином не відноситься до моєї професійної діяльності. Це для мене справді шок, я ніколи не стикалася з таким хамством і з таким низьким і рівнем клієнтоорієнтованості», – розповіла Доманська.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гадали на звичайну людину налетіли. А тут опаньки-адвокатка! Хтось добре "відгребе".
Відповісти
Та хто то така ,,її думка взагалі нікого не цікавить! Тоже мені зірку знайшли
Відповісти
Шо нібуть. Антиреклама, також- реклама, для обох сторін.
Відповісти
Ви як фальсифікували свої судові справи , якими аж кішить інтернет, так і фальсифікуєте далі, навіть заре в наданих вами матеріалами ви підробили ті відгуки, бо різні імена а відгуки ті самі, так я той самий водій в якого ви вїхали а потімм мене щей зробили винним, і тут так само заплатите і зробите винним і їх. Таарина а не людина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні