--> Працює наче СБУ: жінка дізналась про зраду чоловіка завдяки родимій плямі дитини подруги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працює наче СБУ: жінка дізналась про зраду чоловіка завдяки родимій плямі дитини подруги

0
-2
Працює наче СБУ: жінка дізналась про зраду чоловіка завдяки родимій плямі дитини подруги
Жінка погодилася допомагати подрузі з її новонародженою дитиною, і виявила родиму пляму як у свого чоловіка.

Про це пише 24life

Як розповіла жінка у своєму відео на сторінці у ТікТок, вона й гадки не мала, що її коханий, батько її чотирьох дітей, може зрадити.

Її близька вагітна подруга попросила жінку бути присутньою на пологах. Вона з радістю погодилась та була з нею поруч протягом всього процесу народження дитини.

Вона щиро раділа за породіллю, та, на жаль, це тривало недовго. За пару днів після пологів, коли вона, як досвідчена мама, допомагала подрузі міняти підгузок новонародженій малечі, то помітила дивний збіг. У дитини на шиї була така ж родимка, як у її старшого сина.

"Я побачила маленький відросток хряща, який є і в інших дітей мого чоловіка. Тоді я точно зрозуміла, що це його дитина", - поділилась у відео жінка.

Жінка, яка й здогадуватись не могла про обман чоловіка, була вкрай розгублена і не знала, що робити: "Ми подивилися одна на одну. Довелося вийти на вулицю, адже мені потрібна була хвилинка, щоб подумати, що робити в цій ситуаці. Вона все зрозуміла і відразу зізналась, що й справді спала з моїм чоловіком і це – його дитина."

Після такого зізнання найкращої подруги чоловік визнав свою провину лише через пів року після доленосної події. Подружжя за деякий час розлучилось, але з подругою жінка спілкування не припинила. Вони досі гарно спілкуються, до того ж їх діти мають одного батька, а значить – стали близькими родичами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні