Що «світить» роботодавцю за допуск до роботи невакцинованого працівника

1
-3
Що «світить» роботодавцю за допуск до роботи невакцинованого працівника
Очільника установи, який допустить невакцинованого працівника до роботи, може чекати адміністративна відповідальність. Про це пише видання "Кadrovik".

За таке адмінпорушення керівнику загрожує штраф від 2000 до 10 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 34 000–170 000 гривень.

Очільник підприємства, держустанови чи органів місцевого самоврядування, який за службовими або професійними обов’язками має забезпечувати виконання правил та норм, що встановлені з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, може понести й кримінальну відповідальність: штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 гривень) або арешт на строк до шести місяців; або обмеження волі на строк до трьох років; або позбавлення волі на той самий строк.

Ті самі порушення, якщо вони спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки, призведуть до позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що світить невакцинованим депутатам які приходять у Верховну раду, адже їх там біля 40% таких? То може перед тим як комусь щось "підсвічувати" треба собі хорошим "засвітити"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні