Україну хочуть виключити із «зеленого списку» ЄС для подорожей

1
2
Україну хочуть виключити із «зеленого списку» ЄС для подорожей
Європейський союз планує виключити Україну із "зеленого списку" для подорожей. Таке рішення Рада ЄС може прийняти через стрімке погіршення епідеміологічної ситуації в країні уже наступного тижня. Про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк, пише "Європейська правда".

"Завтра посли ЄС найімовірніше виключать Україну зі списку країн, безпечних для подорожей за ситуацією з коронавірусом. Виключення зі списку очікується наступного тижня", - повідомив журналіст у своєму Twitter.

Прийняття такого рішення не означатиме зміни правил перетину кордону. Проте країни Євросоюзу, як правило, дослухаються до рекомендації Ради ЄС та запроваджують обмеження на в’їзд для жителів країн, яких немає у списку, та на туристичні мандрівки для них.

Раніше Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обіцяв застосувати "всю дипломатичну майстерність", аби українці могли їздити до ЄС і після виключення України з "зеленого списку" для подорожей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
трикратного крадія пенсій клоуна зеленського застрелити як шакала!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні