На хабарі піймали командира одного з військових підрозділів Волині. ФОТО

2
5
На хабарі піймали командира одного з військових підрозділів Волині. ФОТО
3 листопада на Волині поліція спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань, та за силової підтримки спецпідрозділу КОРД під час одержання хабаря затримали командира одного з підрозділів військової частини. Про це повідомляють правоохоронці.

Чоловік отримав 10 500 гривень неправомірної вигоди за безперешкодне прийняття на військову службу за контрактом та в подальшому проходження служби у військовій частині.

Досудове розслідування розпочали за ч. 3 ст. 368 Кримінального процесуального кодексу України, процесуальне керівництво у справі здійснює Волинська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Нині правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, що прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочеш в армію плати не хочеш в армію плати
Відповісти
А обличчя навіщо закривати, країна повинна знати своїх героїв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні