Вимагали кисень: на територію лікарні увірвались родичі хворої на коронавірус жінки

0
0
Вимагали кисень: на територію лікарні увірвались родичі хворої на коронавірус жінки
У Миколаєві в лікарню увірвалася група незнайомих людей, які зламали шлагбаум, почали вибивати двері до приймального спокою. Із погрозами накинулися на персонал, з вимогою кисню.

Про це написала Світлана Федорова, повідомляє Думська.

Подія трапилася вночі, 5 листопада. Відомо, що кисень був потрібен для важкої хворої, сатурація у якої була 35 і яка раніше надійшла до Новобузької ЦРЛ, де не було ні кисню, ні персоналу, який міг би допомогти.

«Її родичі не стали чекати, доки вона помре без допомоги і почали діяти таким шляхом», — зазначила жінка.

За її словами, слідом за людьми на територію лікарні в'їхала машина швидкої допомоги, яка належить приватній клініці. Медики написали заяву в поліцію та благали залишити пост для охорони на ніч, але правоохоронці відмовили їм.

Федорова повідомила, що вже неодноразово просила виділити охорону для лікарні хоча б облаштувати пост патрульної поліції, але їй сказали, що немає можливості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні