Хотіли відібрати гроші: на 81-річного чоловіка з балончиком напали «соцпрацівниці»

0
-4
Хотіли відібрати гроші: на 81-річного чоловіка з балончиком напали «соцпрацівниці»
На Київщині шахрайки напали на пенсіонера. Чоловік відбився, та затримав одну зі зловмисниць. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До помешкання чоловіка у Шевченківському районі столиці, під приводом соціальних працівників, увійшли дві жінки. Вони вдарили потерпілого, застосували сльозогінний газ та намагались відібрати гроші.

Одну зі спільниць чоловік затримав, а іншу розшукують правоохоронці. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За інформацією поліції, нападницею виявилась мешканка Одеської області, 1982 року народження. Її затримали, наразі перевіряють речові докази та її причетність до скоєних аналогічних злочинів на території міста Києва.

За скоєне їй загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні