У жінки загадково зникли гроші з картки «ПриватБанку»: кошти знімалися протягом шести годин

0
-3
У жінки загадково зникли гроші з картки «ПриватБанку»: кошти знімалися протягом шести годин
У клієнтки "ПриватБанку" зникло 13 тисяч гривень з картки. Про це повідомила потерпіла під ніком "Svitlanochka", пише ТСН.

За словами жінки, з її картки ввечері, протягом шести годин, знімалися гроші. Загалом підходів було 500, а розмір кожного заняття сягнув 24,99 або 124,99 гривні.

Проте, повідомлень про зняття коштів жінка не отримувала.

Потерпіла розповіла, що для зняття грошей із картки шахраї обійшли встановлений на ній ліміт на інтернет-оплати, який становив два долари на день.

Жінка негайно звернулася до відділення "ПриватБанку", де їй порадили звернутися до поліції. А після того, як побачили, що списання маркувалися як Google, Tik Tok та "побутова техніка", звинуватили в тому, що сталося її дитину.

"Сказали, що дитина наклацала. Хоча телефон я їй не даю, гаджет заблокований набором цифр і англійських букв. А за вечір було по 4-5 транзакцій за хвилину. Прикро, що "ПриватБанк" не бачить у цьому шахрайських дій", – скаржиться жінка.

За інформацією "ПриватБанку", передати дані картки шахраям жінка могла сама, та просили пригадати, хто ще має доступ до картки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні