Молода українка трагічно загинула у Бельгії: дівчина стояла на зупинці. ФОТО

0
12
Молода українка трагічно загинула у Бельгії: дівчина стояла на зупинці. ФОТО
У Бельгії трамвай на смерть збив 28-річну студентку з України Еллу Петниченко, яка перебувала на зупинці. Інцидент стався ще увечері 2 листопада, однак більше подробиць про це стало відомо у п’ятницю, 5 листопада. Про це пише «Обозреватель».

Дівчина навчалася на оперну співачку, і уже виступала на сцені. Зокрема, найближчим часом вона мала виступити у Парижі.

Увечері, 2 листопада, дівчину збив трамвай, коли вона перебувала на зупинці в одному з мікрорайонів Брюсселя. За інформацією місцевих ЗМІ, після аварії водія трамвая забрали до лікарні в шоковому стані.

На навчання до Бельгії Елла Петниченко виїхала три роки тому після того, як закінчила Харківський національний університет мистецтв імені Котляревського. Після випуску дівчина рішуче заявила, що продовжить здобувати музичну освіту за кордоном, розповіла її викладачка, доцентка кафедри сольних співів українського навчального закладу Світлана Клебанова. До Харкова дівчина з батьками переїхала з Донецької області.

Перший свій сольний концерт вона дала ще під час навчання в Харкові.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні