Чи пускатимуть у луцький транспорт без ковід-документів

1
-1
Чи пускатимуть у луцький транспорт без ковід-документів
6 листопада у Луцьку проведуть засідання місцевої комісії ТЕБ та НС, на якому планують дозволити громадянам користуватися громадським транспортом без обмежень. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

"Завтра нами буде проведено засідання місцевої комісії ТЕБ та НС, де буде прийнято рішення про те, що громадським транспортом у нашій громаді можуть користуватися пасажири без необхідності пред'явлення ковід-сертифікату, негативного ПЛР-тесту або довідки про те, що перехворіли коронавірусною інфекцією", - зазначає пан Поліщук.

Нагадаємо, що Волинська область з 8 листопада увійде у "червону" зону карантинних обмежень. Про це повідомляє Волинська ОДА.

На території Волинської області з 00 год. 00 хв. 8 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 листопада.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки. Зокрема, громадським транспортом можна буде користуватися за умови наявності в нього ковід-сертифікату, негативного ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 72 години, або довідки про те, що він перехворів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого невакцинованих депутатів пускають у Верховну раду?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні