Невакцинованим українцям не будуть виплачувати лікарняні

1
-2
Невакцинованим українцям не будуть виплачувати лікарняні
В Україні невакцинованим працівникам не виплачуватимуть лікарняні. Виплати не будуть здійснюватися за дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з усуненням від виконання обов'язків.

Про це пише Мета.

У Фонді соціального страхування України зазначили, що українці, які відмовляються від вакцинації, наражають на небезпеку інших людей. З цієї причини такі люди не отримають допомогу по лікарняним листкам.

У разі усунення від роботи з припиненням виплати заробітної плати працівника, який не дотримується вимог щодо обов'язкової вакцинації проти Covid-19, факт втрати заробітку через хворобу або травму в такий період відсутній.

Лікарняні не виплачуватимуть лише тим людям, які перебувають у переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням. Всі інші українці зможуть отримувати допомогу по лікарняним л
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невакциновані стали другосортним непотрібом обмежені в правах і ще й безпідставно звинувачені в розповсюджені вірусу. Нібито вакциновані не можуть розносити вірус, маючи "папірець" і необмежений скрізь доступ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні