У моторошній аварії загинули батько та двоє дітей, інші 4 членів сім'ї госпіталізовані. ФОТО/ВІДЕО

0
-3
У моторошній аварії загинули батько та двоє дітей, інші 4 членів сім'ї госпіталізовані. ФОТО/ВІДЕО
Вночі 6 листопада, на трасі М-14 поблизу села Шевченкове Миколаївського району, сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2101. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок аварії ВАЗ перекинувся, та злетів у кювет. У салоні автомобіля знаходилась родина з семи осіб: 33-річний водій і двоє дітей віком 5-ти та 3-х років загинули одразу на місці, 27-річна жінка та троє малолітніх дітей одного, п'яти і шести років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

37-річний водій Chevrolet суттєво не травмувався.



На місці ДТП працювали слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група та криміналісти.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох людей. Санкція статті передбачає до десяти років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні