--> «Важко розрахувати скільки доз потрібно на добу»: у Луцьку закінчується вакцина «Pfizer»? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Важко розрахувати скільки доз потрібно на добу»: у Луцьку закінчується вакцина «Pfizer»?

0
-3
«Важко розрахувати скільки доз потрібно на добу»: у Луцьку закінчується вакцина «Pfizer»?
У Луцьку через масову вакцинацію стрімко закінчується вакцина Pfizer.

Про це пише Конкурент.

Інформацію про це частково підтвердили в управлінні охорони здоров'я Волинської ОДА. Т.В.О. начальника управління Валерій Руцький розповів, що ця вакцина найпопулярніша, а нові дози підвезли у ніч на понеділок, 8 листопада.

«У нас усі вихідні були всі забезпечені всіма доступними видами вакцини. Ми видаємо на центральний пункт, а вони потім перерозподіляють на решту пунктів вакцинації. Таке може бути, що вакцину на певних пунктах вичерпають, але нові дози завжди можна брати на центральному складі. Зараз критичної ситуації взагалі нема. Навіть у вихідні, коли база закрита, ми можемо видати вакцини за потреби. Зараз важко розрахувати, скільки саме доз потрібно на добу, бо люди масово почали вакцинуватися», – каже Валерій Руцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні