Комаровський розповів, коли з'являться ліки від коронавірусу

1
3
Комаровський розповів, коли з'являться ліки від коронавірусу
Найвідоміший лікар України Євген Комаровський розповів про те, коли з'явиться ефективний противірусний препарат для лікування коронавірусу.

Про це пише ТОнеТО.

«Зараз активно шукають такий препарат, але розумієте у чому справа: як тільки виробники випускають якийсь новий противірусний засіб, то обов'язково один препарат наступає на горло іншому», - розповів Комаровський.

Лікар каже, що новий противірусний препарат – блискавка від фармкомпанії «Merk» – нібито перший препарат від коронавірусу з доведеною ефективністю. Але вони вже хочуть за нього $700 за 5-6-денний курс лікування.

Цей препарат обіцяє знизити ризики госпіталізації, але розпочати прийом потрібно відразу ж у перші три дні після прояву симптомів коронавірусної інфекції. Для більшості – це не по кишені, а продавати препарати такого рівня за ціною 10 доларів – поки що лише у планах фармкомпаній. І ще важливий момент – до таких препаратів швидко настає звикання.

«Наші люди зараз наслухаються, що ось-ось з'явиться ефективний противірусний препарат і відмовляться від щеплень. Ви, звичайно, можете чекати, але по-перше, термін появи такого препарату невідомий. А по-друге, препарат має масу особливостей, ось він якраз може викликати мутації», - зазначив Комаровський.

Так після курсу лікування таким препаратом не рекомендують півроку заводити дітей. Тому щоб вам не розповідали про чудо-препарати від коронавірусу, Комаровський радить поки що їх не чекати, а піти і вакцинуватися, якщо ви ще не щеплені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарний антипіар стосовно мутацій. А теперішня вакцина проходила тестування на предмет спонукання організму до мутацій?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні