На Волині розпочалися карантинні перевірки, перші - «Епіцентр» та «Адреналін»

3
1
На Волині розпочалися карантинні перевірки, перші - «Епіцентр» та «Адреналін»
На Волині, яка з 8 листопада увійшла у "червону" зону карантину, розпочалися перевірки. Їх проводитимуть сформовані групи, до яких увійшли працівники апарату ОДА, керівники відділів, поліція, Держпродспоживслужби та медичні працівники від управління профілактики та контролю хвороб. Про це під час брифінгу у Волинській ОДА розповіла заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук.

"На Волині створені дві групи, які будуть проводити перевірки закладів соціального, торгового та розважального спрямувань. Саме вони мають право перевіряти дотримання вимог карантинних обмежень. А саме, носіння масок, дотримання дистанції, а також обслуговування людей лише з сертифікатами вакцинації", - зазначила Людмила Тимощук.

За її словами, ці групи уже розпочали роботу з 8 листопада.

"Такі перевірки будуть щоденні. За недотримання карантинних вимог, та допуск до роботи невакцинованих працівників, відповідальність нестиме керівник установи. І це карається адмінштрафом від 17 до 34 тисяч гривень. Наразі така група поїхала в "Епіцентр", та в "Адреналін". Проте у них є свій графік", - зазначили на брифінгу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то вже все з такими жорсткими вимогами коронавірусу жодних шансів, за місяць він зникне, адже вакциновані його не переносять, а "антиваксів" нікуди не пускатимуть. Вітаю ''майстрів спорту" по боротьбі з ковідом!
Відповісти
Можна і так прокоментувати, а можна зрозуміти, що вірус виявився в рази сильнішим за людину. Тому люди почали активно вмирати, а ті, хто одужав, набувати кепські наслідки від захворювання. У цій війні з вірусом потрібно, або вірус знищити, або людину змінити. Вірус є незнищенним, він здатний миттєво мутувати, і в перетвореному вигляді продовжувати своє життя. Тобто не конкретний вірус Вася, а його нащадки і родичі. Залишається змінити людину - внести, за допомогою вакцини, щось таке, що змінить людську біохімію, а зі зміненою біохімією вірусу набагато важче впоратись. Саме в такий спосіб захищаються від енцефаліту, чуми та віспи. Тому, зелений, треба колотись, бо не вколотий є небезпекою і для себе, і для інших.
Відповісти
Завтра буде вірус (яка там буква після дельти)- Епсилон і без ковід сертифікату хліба не купиш ! Потім Дзета -І із помешкання не вийдеш! Єта-то щей двері замурують щоб не вийшов!!! Одним словом геноцит.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні