--> Закрив у будинку: 66-річний чоловік не підпускав медиків до хворої на коронавірус жінки. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Закрив у будинку: 66-річний чоловік не підпускав медиків до хворої на коронавірус жінки. ВІДЕО

0
3
Закрив у будинку: 66-річний чоловік не підпускав медиків до хворої на коронавірус жінки. ВІДЕО
У Миргородському районі чоловік не підпустив лікарів до жінки у тяжкому стані з підозрою на коронавірус. Завдяки поліцейському медикам вдалося потрапити до будинку та госпіталізувати хвору.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтави.

Про небезпечну для життя 53-річної жінки ситуацію, що сталася у селі Слобідка Миргородського району, до поліції повідомив її родич. Заявник зауважив, що колишній чоловік не впускає до будинку працівників швидкої медичної допомоги, порушуючи право хворої на отримання кваліфікованої допомоги в медичному закладі.

На місці з’ясувалося, що чоловіка немає вдома, а двері будинку зачинені. Щоб надати можливість медикам та родичу хворої потрапити до приміщення, капітан поліції зірвав навісний замок.

Виснажену хворобою жінку знайшли в одній з кімнат. На щастя, жінка була у свідомості, однак у критичному стані. Після огляду та невідкладних маніпуляцій, необхідних для стабілізації її стану, поліцейський разом з медпрацівниками перенесли хвору до автомобіля швидкої допомоги.

Жінку з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус госпіталізували до інфекційного відділення лікарні інтенсивного лікування. Наразі її здоров’ям опікуються лікарі.

Відомо, що найближчим часом буде надано оцінку діям 66-річного чоловіка, який поставив колишню дружину у небезпечний для її життя стан. Офіцер громади збирає необхідні матеріали для прийняття правового рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні