«Із портрету у реальність»: художник закохався у точну копію жінки із власної картини

0
5
«Із портрету у реальність»: художник закохався у точну копію жінки із власної картини
Іранський художник вирішив намалювати портрет жінки "своєї мрії", а за рік він закохався у свою майбутню дружину, яка була точнісінькою копією його картини. Дівчина теж була шокована таким збігом.

Про цікаву історію кохання розповідає канал24.

Мама іранського художника Ахада Сааді вирішила натякнути сину, що йому варто одружитись. Тож художник вирішив візуалізувати бажання – і створив портрет жінки, яку б він хотів бачити в образі сврєї дружини: усміхнену красуню з рудим кучерявим волоссям.

Завершивши роботу, Ахад вирішив показати її широкій публіці на художній виставці у місті Тебріз. Саме там і відбулась та доленосна зустріч.

За щасливим збігом, його майбутня дружина, з якою він ще не був знайомий, 39-річна художниця Париса Карамнежад, прийшла на ту виставку зі своїм на той момент коханим хлопцем. Побачивши портрет, вона була вражена:

"Обдивившись кілька картин, ми підійшли до портрета, який змінив моє життя. Ми завмерли перед портретом на кілька секунд. Я відчула дивну близькість",– розповідає Париса.

Вона разом з хлопецем відразу помітили дивовижну схожість. Картина була ніби дзеркало, адже схоже було не тільки волосся, а й очі, брови, губи.

Наступного дня жінка повернулась на виставку разом з подругою, щоб познайомитись з майстром. Ахад зізнається, що вже під час першої зустрічі з Парисою, його охопили "неймовірні відчуття". Знайомі майстра вже тоді вказували чоловіку на нереальне співпадіння портрету і зовнішності цієї гості виставки.

Після тієї виставки минуло півтора роки, перш ніж художник знайшов її на фейсбуці та запропонував зустрітись. Тоді Париса вже розійшлася з хлопцем і радісно погодилась повечеряти. Вже при зустрічі Ахад , обійняв її та промовив: "Ти не знаєш, як сильно я тебе люблю".

У той же вечір художник, який бачив жінку лише третій раз у життї, запропонував їй вийти за нього заміж. І хоч це здалось шаленим рішенням для всіх рідних, та Париса наступного ж дня погодилась на пропозицію.

А мати жінки заспокоїлась, дізнавшись подробиці: "Вона зітхнула з полегшенням і була глибоко зворушена цією історією".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні