Нещеплених дітей на Рівненщині не пускатимуть до шкіл та дитсадків

0
-1
Нещеплених дітей на Рівненщині не пускатимуть до шкіл та дитсадків
У Рівненській області дітей, які не мають щеплення від поліомієліту, не пускатимуть до шкіл та дитсадків. Відповідне розпорядження підписав головний санітарний лікар Рівненської області Роман Сафонов, пише Уніан.

Документом передбачено заборону на відвідування шкіл дітьми, котрі не отримали щеплення від поліомієліту. Крім того, не щеплених проти поліомієліту дітей з дитячих садочків виключатимуть.

"Ситуація загострюється. Ми вже маємо півтора десятка дітей, які мають цей вірус, та є носіями. На щастя, ця категорія дітей практично вся отримала щеплення, і ми впевнені, що страшних симптомів у них не буде. Разом з тим значна частина дітей не захищена від цієї хвороби. Це ненормальна ситуація. Батьки ще не усвідомили, що це дуже серйозно. І це надовго. Тому зараз потрібно розв'язувати цю проблему", - зазначив Сафонов.

Нагадаємо, що на початку жовтня в області у маленької дитини виявили поліомієліт, який призвів до паралічу.

Пізніше небезпечну інфекцію виявили у братів та сестер хворого хлопчика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні