--> «Червона» Волинь: у Луцьку перевірили торгово-розважальні центри та гіпермаркети | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Червона» Волинь: у Луцьку перевірили торгово-розважальні центри та гіпермаркети

2
6
«Червона» Волинь: у Луцьку перевірили торгово-розважальні центри та гіпермаркети
З 8 листопада на Волині дві робочі групи розпочали перевірки закладів масового перебування людей на дотримання протиепідемічних вимог. Першими перевірили «Епіцентр» та РЦ «Адреналін». Про це повідомляє Волинська ОДА.

8 листопада одна із робочих груп разом із головою ОДА Юрієм Погуляйком завітали в «Епіцентр» та «Адреналін», де поспілкувались з адміністрацією та працівниками закладів.

В «Епіцентрі» у всіх працівників, котрі сьогодні приступили до роботи, наявні зелені COVID-сертифікати. Як повідомили в адміністрації закладу, орієнтовно у гіпермаркеті у робочій зміні щодня працює 120 людей. Також є усі необхідні інформаційні повідомлення про дотримання обмежень перед входом, антисептичні засоби захисту та персонал, котрий стежить за дотриманням карантину.

Своєю чергою, голова ОДА Юрій Погуляйко звернув увагу, що попри майже пусті торгівельні зали, на вулиці перед входом у черзі стояли люди. Як пояснила дирекція, у закладі працює центр масової вакцинації людей, тож більшість очікують саме на щеплення.

Опісля з аналогічним візитом завітали й в розважальний центр «Адреналін». Тут також у всіх працівників наявні зелені COVID-сертифікати. Сьогодні у «Адреналін» працювало близько 35-ти осіб. До слова, загалом у закладі нараховується близько 90 працюючих. Серед зауважень із боку робочої групи – відсутність на вході інформаційних повідомлень про діючі обмеження червоного рівня епіднебезпеки. Однак, дирекція запевнила, що до кінця дня усі повідомлення будуть.



Наступники перевірили ТРЦ «ПОРТ CITY» та ТОВ «Нова лінія 1». У результаті перевірки виявили, що у цих закладах обслуговують виключно працівники з наявними COVID-сертифікатами. Усі відвідувачі також можуть потрапити у маркети лише за наявності документів про вакцинацію або результатів ПЛР-тесту.

У ТРЦ «ПОРТ CITY» та ТОВ «Нова лінія 1» допускаються лише ті працівники та відвідувачі, які мають COVID-сертифікати. Постійний контроль за їх наявністю здійснюють працівники служби охорони цих торгових закладів та безпосередні власники торгових точок.

Зокрема, у «Новій лінії» дотримуються й інших протиепідемічних вимог, зокрема, маскового режиму та соціальної дистанції, також наявні антисептичні засоби, проводиться температурний скринінг працівників та відвідувачів.

У «ПОРТ CITY» також відмічено дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Для прикладу, у вході до магазину «Olko», що у «ПОРТ CITY», наявні інформаційні матеріали щодо захисту від COVID-19, антисептичні засоби, а також належним чином ведеться журнали проведення температурного скринінгу і санітарних та протиепідемічних заходів.

У закладі громадського харчування «New York Street» окрім того, що усі працівник та відвідувачі мають COVID-сертифікати, є також одноразові меню, дезінфікуючі засоби та відповідні інформаційні матеріали.

У магазині «Фокстрот» весь персонал також працює лише за наявних документів про вакцинацію, що свідчить про бажання торгової мережі провадити свою економічну діяльність навіть у період карантину, убезпечуючи також працівників від захворювання та тяжкого перебігу хвороби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ходіть вакциновані розносьте далі вірус. За тиждень другий очікуєм новий сплеск інфікування.
Відповісти
Театр абсурда..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні