--> На Волині власники прив'язали коней до дерева та поїхали на заробітки: поліція спростувала інформацію. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині власники прив'язали коней до дерева та поїхали на заробітки: поліція спростувала інформацію. ФОТО

0
-1
На Волині власники прив'язали коней до дерева та поїхали на заробітки: поліція спростувала інформацію. ФОТО
Поліція спростувала інформацію щодо власників коней, які ніби залишили їх посеред поля, та поїхали на роботу за кордон.

Про це повідомляє прес-служба поліції Володимира.

Раніше, інтернет-видання БУГ писали про те, що біля Іваничівського цукрового заводу протягом тижня стоять покинуті коні, яких прив'язали до дерева.

Мешканці Іваничівського району розповідали, що власники коней залишили їх посеред поля та поїхали на роботу за кордон. Люди просили врятувати тварин, у яких немає їжі.

«Коні уже дуже схудли, в таких умовах у них немає ані їжі, ані води», – розповіли очевидці.

Проте у поліції зазначили, що повідомлення належним чином зареєстроване у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

«За місцем проживання власників тварин працює поліцейський офіцер громади. Встановлено, що інформація викладена у публікації не відповідає дійсності. Власники коней перебувають за місцем проживання, нині тварини знаходяться у кошарі. Поки дозволяють погодні умови, господарі виводять їх на вулицю на випас. Згодом ветеринар проведе огляд коней. Триває перевірка», - зазначили представники поліції Володимира.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні