--> В Україні розширили перелік професій для обов'язкової вакцинації від COVID-19: хто у списку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні розширили перелік професій для обов'язкової вакцинації від COVID-19: хто у списку

1
5
В Україні розширили перелік професій для обов'язкової вакцинації від COVID-19: хто у списку
До переліку освітян та працівників центральних та місцевих органів влади, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19 додали співробітників ще декількох напрямків. Про це повідомляють на сайті МОЗ.

Зокрема, обов'язковій вакцинації підлягають працівники:

- підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади;

- установ і закладів, що надають соціальні послуги, закладів соціального захисту для дітей, реабілітаційних закладів;

- підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4.03.2015 року № 83.

Наказ набирає чинності 9 грудня 2021 року.

Працівники вищезазначених установ, які не щепляться проти COVID-19 протягом цього періоду, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати. Ті з них, хто має абсолютні протипоказання до проведення щеплень, які визначаються відповідно до інструкцій до застосування вакцин, рішень Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, Переліку медичних протипоказань та застережень до проведення профілактичних щеплень, затвердженого наказом МОЗ від 16.09.2011 року № 595, не підлягатимуть обов'язковій вакцинації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-"підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади;'-тобто собі коханим зробили відстрочку, а тим часом вся Україна стоїть в чергах на вакцинацію, створуючи скупчення і порушуючи карантинні норми. Браво владо! Зробили ще раз весь народ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні