У Чехії помер 42-річний українець, якого побив охоронець нічного клубу. ФОТО

0
-4
У Чехії помер 42-річний українець, якого побив охоронець нічного клубу. ФОТО
У чеській Празі помер 42-річний українець, мешканець міста Стрий Львівської області, Павло Ратов. Громадянин України потрапив до реанімації після удару охоронця нічного клубу. Павло весь цей час був без свідомості. Про це розповіла його дружина Світлана Ратова, пише ZAXID.NET.

10 жовтня чоловік ще з двома колегами-українцями, пішов прогулятися вечірнім містом. Повертаючись додому чоловіки зайшли до нічного клубу «Goldfingers», що знаходиться у центрі Праги. Проте, звернувши увагу на розцінки, вирішили звідти піти. За словами дружини Павла, чоловіки у клубі не затримувалися, та відразу попрямували до виходу.

Проте на виході з клубу їх чекав охоронець, який почав словесно ображати українців.

"Він кричав їм чеською, щоб вони йшли геть "погані українці, свині". Штовхав їх у спину", – розповідає Світлана Ратова.

На вулиці охоронець вдарив Павла: "Охоронець підійшов ззаду, та вдарив його один раз у голову. Павло впав, розбив собі голову та втратив свідомість. Більше до тями він не прийшов. Це видно на камерах відеоспостереження", – каже дружина.

У лікарні чоловіку діагностували важку черепно-мозкову травму та набряк мозку. Павло пролежав у реанімації майже місяць не приходячи до тями. 5 листопада він помер у лікарні.

Поліція Чехії відкрила кримінальне провадження. Проте, охоронця клубу ще не затримувала.

"Я найняла адвоката, який дізнався, що той охоронець - колишній боксер. Крім того, раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз він продовжує працювати у тому ж клубі", – зазначає Світлана.

Наразі жінка зараз перебуває у Празі, аби забрати тіло чоловіка до України. Усі витрати з перевезення тіла дружина взяла на себе, за її словами в українському консульстві їй відмовили у допомозі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні