У центрі польського міста зарізали українця

0
5
У центрі польського міста зарізали українця
У польському місті Плоцьк знайшли мертвим 33-річного громадянина України. Як повідомляє поліція, його зарізав через особисту неприязнь, пише ТСН з посиланням на tvn24.pl.

Трагедія трапилася у ніч проти 7 листопада. Громадянина України знайшли мертвим у центрі Плоцька. За інформацією місцевої прокуратури, до вбивства чоловіка причетний його 32-річний співгромадянин. Трагедія сталась через особисту неприязнь між чоловіками.

"Попередні результати розтину показали, що 33-річний чоловік, громадянин України, помер насильницькою смертю внаслідок ножового поранення у шию з пошкодженням великої венозної судини", - пояснили у прокуратурі.

Наразі через те, що слідство триває, не повідомляють деталі вбивства. Підозрюваному українцю загрожує від 25 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні