П'яний пішохід викрав у столиці маршрутку, поки водій відволікся

0
-8
П'яний пішохід викрав у столиці маршрутку, поки водій відволікся
У Києві чоловік скористався відсутністю водія маршрутки, сів за кермо та поїхав. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє столична поліція.

Водій маршрутки повідомив правоохоронців, що у провулку Карельському невідомий заволодів автобусом «Богдан». Поліція затримала підозрюваного.

"Перехожий побачив припаркований маршрутний автобус «Богдан», та поки водій відволікся, сів за кермо й поїхав. Орієнтування відразу передали усім нарядам патрульної поліції, які протягом години на вулиці Азербайджанській у Дніпровському районі виявили та зупинили транспортний засіб", - зазначають правоохоронці.

29-річного вінничанина затримали. Підозрюваний не зміг пояснити поліцейським мотиви свого вчинку та перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Фігуранту повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні