До ліцею увірвалися антивакцинатори через відсторонення від роботи вчительки: директора госпіталізували

4
-5
До ліцею увірвалися антивакцинатори через відсторонення від роботи вчительки: директора госпіталізували
До Єзупільського ліцею Івано-Франківської області увірвалися антивакцинатори, групу яких очолив львівський блогер Остап Стахів. Він зі своїми прихильниками зірвав навчальний процес. Про це пише видання kurs.if.ua.

Блогер зі спільниками увірвалися до приміщення ліцею без захисних масок. Вони вимагали поновити на посаді вчительку початкових класів Галину Бусько. Освітянка відмовилася вакцинуватися від COVID-19, та наказом директора її відсторонили від роботи.

"Я написала, що я не згідна вакцинуватися. Бо це - моя воля. Які я вважала за потрібне щеплення, я зробила. Це - медичне дослідження, і я не хочу проводити на собі експеримент", - зазначила освітянка.

Своїм вчинком блогер з прихильниками зірвав навчання у ліцеї. На прохання голови Єзупільської громади Ігоря Лукашевича вдягнути маски, вони огризалися: "Застав мене вдіти маску. Ти хто? Геноцидник! Ти щось заплутався…".

До навчального закладу приїхала поліція. У них провокатори також вимагали поновити вчительку на роботі, та погрожували правоохоронцям "народним затриманням". Також вимагали припинити відеозйомку, хоча самі вели пряму трансляцію у соцмережах.

За словами блогера, вакцинація - це "евтаназією та клеймо звіра". Він закликав саботувати щеплення.

Очільник Єзупільської громади, у школі перебувало приблизно два десятки прихильників Стахіва, а навчальний процес зірваний. У цьому навчальному закладі працює 61 людина, і з них лише Галина Бусько відмовилася вакцинуватися чи робити ПЛР-тести, щоб продовжувати працювати.

Наразі Ігор Лукашевич та директор школи написали заяви у поліцію про перешкоджання освітньому процесу. Правоохоронці відбирають пояснення.

9 листопада стало відомо, що через дії антивакцинаторів госпіталізували директора ліцею, пише ТСН.

"Директор Єзупільського ліцею зараз перебуває в кардіоцентрі – передінфарктний стан", – повідомив Лукашевич.

Він також наголосив, що поліція була не готова протистояти антивакцинаторам.

Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук доручила своєму заступнику вивчити ситуацію та зв'язатись з правоохоронними органами через інцидент в Єзуполі.

Зазначимо, що блогер Остап Стахів став відомим завдяки антиковідній риториці. Під час карантину він з прибічниками неодноразово влаштовував провокації у лікарнях, у тому числі й в Івано-Франківську. Твердження Стахіва неодноразово спростовували фактчекери. Багато його дописів у фейсбуці промарковані як такі, що містять недостовірну чи маніпулятивну інформацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут не вриватися треба, а подавати до суду на МОЗ тому що вакцинація проводиться примусово і з порушенням медичних протоколів , без попереднього огляду і обстеження громадян. Та ще й підсовують папірець про відмову від претензій за наслідки вакцинації. Дуже мутно все виглядає...
Відповісти
Згідна на всі 100%
Відповісти
усі незгідні прямуйте до московії
Відповісти
Хоч одна людина,захищає свої права.Ами всі стадо баранов.Скажуть,руку будуть відпубувати будемо ложити.Це ж експеримент над нами.Вони зняли з себе всю відповідальність за наслідки,а ми також підписуємо собі приговор,нам ще підсовують бумашки.Щеплюють,як тварин.Скоро в туалетах будуть щеплювати.Як можна щеплювати без аналізів,як?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні