--> Лише за поважної причини: ще одна країна закрила кордони для українських туристів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лише за поважної причини: ще одна країна закрила кордони для українських туристів

0
3
Лише за поважної причини: ще одна країна закрила кордони для українських туристів
Бельгія офіційно виключила Україну з переліку держав, мешканцям яких дозволений в’їзд без поважної мети навіть за наявної вакцинації.

Про це пише Європейська Правда.

Зокрема, сайт бельгійської федеральної служби у внутрішніх справах, що відповідальна також за прикордонні питання, більше не містить Україну у переліку держав, громадянам яких дозволений в’їзд у країну попри пандемічні обмеження. Федеральна служба не уточнює, коли та з якої причини Україна була видалена з цього переліку, але відомо, що у понеділок набрало чинності спільне рішення ЄС про переведення України у "червону зону".

Урядовий портал, присвячений пандемії, також прибрав Україну з переліку держав, щодо яких ЄС робить винятки з пандемічних обмежень, та теж перевів Україну до червоної зони

Таким чином, зараз в’їзд до Бельгії з України дозволений лише за наявності поважної причини, як-от для тих, хто працює, навчається у Бельгії, їде на лікування, для об’єднання родини тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні