На залізничній колії травмувалися двоє підлітків, одяг одного загорівся. ФОТО

0
10
На залізничній колії травмувалися двоє підлітків, одяг одного загорівся. ФОТО
У місті Дубно двоє дітей травмувалися струмом, один з них загорівся. Про це повідомляє поліція Рівненщини.

Близько 17 години 12-річний дубенчанин виліз на дах вантажного нерухомого вагона, наблизився до високовольтної контактної мережі, внаслідок чого його вдарило струмом. Одяг малолітнього зайнявся полум’ям і він упав між вагонами. В цей час його однокласник намагався загасити вогонь, внаслідок чого також отримав опіки.

Двох 12-річних хлопців доставили до Дубенської міської лікарні. Одного з них госпіталізували у реанімаційне відділення із опіками другого-третього ступеня та травматичним шоком, в іншого — з опіками обличчя та долонь.

Відомо, що один із хлопчиків проживає неподалік залізничного вокзалу і періодично там гуляв із друзями. Поліцейським пояснив, що заліз туди заради цікавості.

За цим фактом ювенальні поліцейські проводять перевірку, за результатами якої вирішуватиметься питання про правову кваліфікацію події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні