--> На Волині у лікарні перебуває 15 дітей з коронавірусом: найменшій - 8 днів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у лікарні перебуває 15 дітей з коронавірусом: найменшій - 8 днів

0
-3
На Волині у лікарні перебуває 15 дітей з коронавірусом: найменшій - 8 днів
У Волинській обласній інфекційній лікарні перебувають 26 дітей з коронавірусом або з підозрою на нього. Про це повідомила виконувачка обов’язків керівника медзакладу Галина Морочковська, пише ІА "Волинські новини".

Станом на 10 листопада у лікарні перебуває 26 дітей, з них 15 мають позитивний тест на коронавірус, решта – з підозрою. Десять малюків, які перебувають на лікуванні – до року. Найменшому пацієнту всього лише 8 днів.

Керівник обласного медичного об’єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська додає, що в обласній дитячій лікарні також є діти з коронавірусною інфекцією, яким буквально декілька тижнів.

"Є діти, яким 14 днів, 18 днів, та які перебувають у реанімації. Ми виписуємо здорову дитину після народження, приходять родичі, роблять хрестини і вони до нас їдуть вже з підхопленим ковідом, всі на кисневій підтримці є й важкі, інтубовані", – зазначає Горавська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні